top of page

Bryllupsbilder/Bryllupsvideo

Som bryllupsfotograf er jeg opptatt av å både ta de vakre oppstilteoppstilte bildene og fange de ekte øyeblikkene. Jeg ser alltid etter kontakt mellom mennesker og følelser. Bildestilen min er en kombinasjon av tidløs og moderne. Målet mitt er at dere skal elske bildene deres ikke bare nå, men også om femti år. 

Bryllupsbilder

Bryllupsbilder

Bryllupsbildene på en lokasjon som dere har valgt ut. Dette tar ca. 2 timer og dere får 20 høyoppløselige digitale bildefiler.

kr 13 000

Vielse + brudebilder

Jeg tar bilder av selve vielsen og vi tar brudebildene på en lokasjon som dere har valgt ut. dere får100 høyoppløselige bildefiler. Dette tar ca. 4 timer.

kr. 18 000

Halvdags (6 timer)

Vielse og brudebilder. Dere velger selv om dere vil ha bilder fra forberedelsene før vielsen eller når gjestene blir mottatt i lokalet.Dette tar ca 6 timer. Dere får150 høyoppløselige bildefiler.

kr. 22 000

Heldags (10 timer)

Forberedelser, vielsen, brudebildene, gruppebilder av gjester, bilder fra festlokalet. Dere får minst 300 høy oppløselige bildefiler. Velger dere heldagsfotografering tar vi også parfoto/forlovelsesbilder i forkant av den store dagen. Dette er inkludert i prisen.

kr. 33 000

Bryllupsvideo

Vielse (ca. 2 timer)

Dere får da en film med musikk på 2-3 minutter

kr: 13 000

Halvdags (ca.6 timer)

Dere får en film med musikk av høydepunktene på 3-5 minutter.

kr: 22 000

Heldags (ca.10 timer)

Dere får en film med musikk med høydepunktene fra dagen på 7-13 minutter.

dere får også en kortere film på ca. 1 minutt, som er lett å dele enten med familie og venner eller på sosiale medier.

kr. 33 000

Jeg tar ikke bilder og video i samme bryllup

bottom of page